top of page

VICV bestaat 60 jaar

De Vereniging Industrieel Contact Valkenswaard (VICV) is 1 september 1961opgericht door de heer Antoon Kersten, voormalig directeur van de befaamde Willem II Sigarenfabrieken. Hij was tevens tot 1978 de eerste voorzitter van de VICV.

De VICV is een ondernemersvereniging waar ondernemers zich thuis voelen, in contact komen met andere bedrijven en van elkaar kunnen leren. Het karakter van de bijeenkomsten kan omschreven worden als “informatief en informeel”, waar het nuttige met het aangename verenigd wordt.


In de afgelopen 60 jaar zijn er steeds meer bedrijven aangesloten bij onze vereniging en is er economisch gezien veel gebeurd. Het meest recent is de coronapandemie, die ons allemaal bezig heeft gehouden en waar we nog steeds mee geconfronteerd worden.


Het 60-jarig jubileum zal begin september gevierd worden in Rotterdam, de stad van ‘Handen uit de mouwen’, ‘Geen woorden maar daden’ en van de wederopbouw.

De reden waarom voor deze stad is gekozen heeft te maken met de pandemie, waarvan we het ergste nu wel achter de rug hebben. De ene sector is hierbij harder geraakt dan de andere, maar het heeft van onze leden de nodige extra inzet gevergd om hun bedrijven draaiende te houden en de activiteiten aan te passen aan steeds weer nieuwe regels.


We zullen gaan genieten van een mooi en gezellig jubileumfeest!

Comments


bottom of page