Glasvezel bedrijvenparken Valkenswaard

Coöperatie bedrijvenparken Valkenswaard U.A.

Beeldmerk-VICV-goud.png
Logo-Glasvezel.jpg

Met de oprichting van Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A. op 22 juli 2015 is de eerste stap naar een hoogwaardig bedrijventerrein in Valkenswaard gezet. Met de realisatie van een hoogwaardig glasvezelnetwerk op bedrijventerrein de Schaapsloop I en II is aan een langgekoesterde wens van veel ondernemers op de Schaapsloop voldaan. Het glasvezelnetwerk is op 16 juni 2016 opgeleverd aan de Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A.

Professionele infrastructuur

Op bedrijvenpark de Schaapsloop is door de Coöperatie een modern en hoogwaardig glasvezelnetwerk gerealiseerd. De opzet is dusdanig dat de kans op uitval tot een minimum beperkt blijft. Het gehele netwerk wordt volcontinu gemonitort, zodat eventuele calamiteiten snel kunnen worden opgevangen.

 

Deelnemers dienen zelf een contract af te sluiten met een van de dienstenleveranciers.

Snelheid

Met Glasvezel is op de Schaapsloop een internet snelheid tot 200Mbit te behalen (afhankelijk van het abonnement).  Dit in contrast met ADSL, waarbij u slechtst een maximale snelheid van +/- 12Mbit kunt bereiken. Er zijn ook bijzondere aansluitingen mogelijk, zoals 1 Gbps, dark fiber en black fiber. Neem contact op met Glasvezel Schaapsloop voor een aansluiting op maat. De door u gekozen snelheid is gegarandeerd. Door de opbouw van het netwerk is de zogenaamde "overboeking"  op uw verbinding niet mogelijk.  

Mogelijkheden

Ons glasvezelnetwerk is supersnel en levert zuivere bandbreedte, hierdoor ontstaan er voor de aangesloten bedrijven vele nieuwe en innovatieve mogelijkheden, zoals: VOIP (telefonie via internet), video-conferencing, supersnel internet, serverhosting, digitale facturen, RFID oplossingen, delen van CAD tekeningen, etc. Het open karakter van ons glasvezelnetwerk maakt het bovendien mogelijk allerlei digitale breedbandige diensten van diverse leveranciers af te nemen.  

Installatie

Niet zelf installeren, dan bevelen wij u aan: 
Cube-IT

Leenderweg 95 Valkenswaard

040-8800630 
Hedo Pro

Burg. Van Hoofflaan 95a Veldhoven

040-2300700 
OBI Automatisering

De Hooge Akker 10b Eindhoven

040-2620999

Aanvragen aansluiting

Aanvragen voor een aansluiting op het glasvezelnetwerk kan uitsluitend door het aanvraagformulier volledig ingevuld en met de gevraagde bijlages compleet en ondertekend te versturen per email naar inschrijven@glasvezelschaapsloop.nl.

of naar:

Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A.
Postbus 441
5550 AK VALKENSWAARD

Met het insturen van uw aanvraag tot aansluiting gaat u akkoord met de dienstomschrijving en gebruiksvoorwaarden glasvezel Cooperatie bedrijvenparken Valkenswaard U.A. Beide documenten kunt u hieronder downloaden.

 

Leveranciers

Drie leveranciers geselecteerd die hun diensten aanbieden op het galsvezelnetwerk.

Logo-Voicedat.jpg
Logo-Your-Fiber.jpg
Logo Nox.png

Bestuur

Bij de oprichting van de Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A. zijn de leden van de werkgroep glasvezel tot het bestuur toegetreden. Zij hebben de afgelopen 2 jaar aan het project gewerkt en weten als geen ander hoe een en ander tot stand is gekomen. De komende periode werken zij verder aan de Coöperatie, naast de uitrol van het glasvezelnetwerk loopt nu ook het project camerabeveiliging Schaapsloop 1 en 2. 

Peter Smits

Peter Smits Holding B.V.

Ton Rooijakkers

HoLaPress

Eddy Mensch

Crossroads

Eddy Kiggen

Kiggen

Voorzitter

Secretaris

Penningmeester

Lid

 

Veel gestelde vragen