top of page

Glasvezel bedrijvenparken Valkenswaard

Coöperatie bedrijvenparken Valkenswaard U.A.

Beeldmerk-VICV-goud.png
Logo Bedrijvenparken Oranje op witte achtergrond.png

Met de oprichting van Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A. op 22 juli 2015 is de eerste stap naar een hoogwaardig bedrijventerrein in Valkenswaard gezet. Met de realisatie van een hoogwaardig glasvezelnetwerk op bedrijventerrein de Schaapsloop I en II is aan een langgekoesterde wens van veel ondernemers op de Schaapsloop voldaan. Het glasvezelnetwerk is op 16 juni 2016 opgeleverd aan de Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A.

Professionele infrastructuur

Op bedrijvenpark de Schaapsloop is door de Coöperatie een modern en hoogwaardig glasvezelnetwerk gerealiseerd. De opzet is dusdanig dat de kans op uitval tot een minimum beperkt blijft. Het gehele netwerk wordt volcontinu gemonitort, zodat eventuele calamiteiten snel kunnen worden opgevangen.

 

Deelnemers dienen zelf een contract af te sluiten met een van de dienstenleveranciers.

Mogelijkheden

Ons glasvezelnetwerk is supersnel en levert zuivere bandbreedte, hierdoor ontstaan er voor de aangesloten bedrijven vele nieuwe en innovatieve mogelijkheden, zoals: VOIP (telefonie via internet), video-conferencing, supersnel internet, serverhosting, digitale facturen, RFID oplossingen, delen van CAD tekeningen, etc. Het open karakter van ons glasvezelnetwerk maakt het bovendien mogelijk allerlei digitale breedbandige diensten van diverse leveranciers af te nemen.  

Snelheid

Met Glasvezel is op de Schaapsloop een internet snelheid tot 200Mbit te behalen (afhankelijk van het abonnement).  Dit in contrast met ADSL, waarbij u slechtst een maximale snelheid van +/- 12Mbit kunt bereiken. Er zijn ook bijzondere aansluitingen mogelijk, zoals 1 Gbps, dark fiber en black fiber. Neem contact op met Glasvezel Schaapsloop voor een aansluiting op maat. De door u gekozen snelheid is gegarandeerd. Door de opbouw van het netwerk is de zogenaamde "overboeking"  op uw verbinding niet mogelijk.  

bottom of page