top of page

Project Camera Toezicht

Enige tijd geleden heeft de ALV van de Coöperatie Bedrijvenparken plaatsgevonden. Deze coöperatie is een aantal jaren geleden opgericht door de VICV en gemeente Valkenswaard om een modern glasvezelnetwerk op het industrieterrein aan te leggen.De Coöperatie Bedrijvenparken is ontstaan vanuit de behoefte van ondernemers aan een toekomstbestendig, open, betrouwbaar én betaalbaar zakelijk glasvezelnetwerk.


Een prettige bijkomstigheid is dan ook dat hiermee cameratoezicht op het industrieterrein mogelijk wordt; ook geïnitieerd vanuit het VICV. Hiervoor zijn op strategische plekken intelligente camera’s geplaatst die 24/7 in verbinding staan met een toezichtcentrale die bij onregelmatigheden contact opneemt met de juiste instanties.


De kracht van een goed werkend cameratoezicht zit in de integrale werking van het toezicht door camera’s in combinatie met de alarmsystemen van de aanwezige bedrijven. Dit maakt het industrieterrein Schaapsloop I en II nog veiliger en aantrekkelijker voor het ondernemersklimaat.


Dit initiatief is goed voor de economie en goed voor de werkgelegenheid in onze gemeente. Voor meer informatie: Home (bedrijvenparkenvalkenswaard.nl)

Recente blogposts

Alles weergeven

In memoriam Henk Kersten

Henk Kersten, zoon van de oprichter van de VICV – Anton Kersten, is op 1 juni jl. overleden. Hij is 85 jaar geworden. Hij was van 1978 tot 1992 actief als voorzitter van onze ondernemersvereniging. We

Comments


bottom of page