top of page

Inventarisatie PIE stageplaatsen


Ook het komend schooljaar gaan VMBO leerlingen, die hebben gekozen voor het profiel PIE = Produceren, Installeren en Energie, weer stage lopen. Het doel van de stage is om kennis te maken met werk, werksfeer en werkomstandigheden en ook om te ervaren of werken in de door hen gekozen sector ook inderdaad goed bij hen past.

Er wordt verzocht om via deze link aan te geven of je het komende schooljaar in verschillende stage periodes een stagiaire zou kunnen ontvangen.


In het 2de deel van het formulier staan de exacte periodes + duur van de stage. Je kunt per onderdeel aangeven of je wel/niet of eventueel een stage plaats kunt aanbieden.

Weredi realiseert zich dat de leerlingen nog erg jong en onervaren zijn en waarschijnlijk vooral veel tijd en energie kosten. Maar toch hopen ze dat iedereen het belang inziet en aan deze belangrijke ervaring wil meewerken.

Recente blogposts

Alles weergeven

In memoriam Henk Kersten

Henk Kersten, zoon van de oprichter van de VICV – Anton Kersten, is op 1 juni jl. overleden. Hij is 85 jaar geworden. Hij was van 1978 tot 1992 actief als voorzitter van onze ondernemersvereniging. We

コメント


bottom of page