top of page

Champions League Tottenham-PSV


Dinsdag 6 november werd een gedeelte van het gezelschap vanuit Valkenswaard met een luxe touringcar naar Eindhoven gebracht, waarna de rest van de leden zich bij het PSV stadion aansloot.


Na een hartelijk ontvangst door Marton Wolterink en zijn crew in de mooie Businesslounge 1988, volgde een onderonsje onder het genot van een drankje en een hapje .


Voorafgaand aan de wedstrijd, die op een tv scherm door de gasten werd gevolgd, gaf Twan Scheepers, voormalig professioneel voetballer en momenteel jeugdtrainer bij PSV, het gezelschap uitleg over het reilen en zeilen in de voetbalwereld en zijn ervaring als jeugdtrainer. Daarna volgde een voorbeschouwing van de wedstrijd Tottenham-PSV waarbij Twan ons erop attendeerde dat deze wedstrijd geen “makkie” zou worden voor PSV maar dat ze wel kansrijk was.


Na de 1e helft, met een hoopvolle stand van 0-1, werd in de rust ons aller Arja in het zonnetje gezet. Ze werd door de vicevoorzitter, Charles Smets, toegesproken en geroemd om haar inzet en punctualiteit als ambtelijk secretaris van de VICV in de afgelopen 7 jaar. Vervolgens nam ze het woord en lichtte haar zelf gekozen afscheid als ambtelijk secretaris toe, waarbij ze aangaf dat ze altijd met veel plezier en toewijding haar taak heeft mogen uitvoeren.


Het gezelschap heeft tijdens deze avond kunnen genieten van een heerlijk buffet wat het verlies van PSV, eindstand 2-1, enigszins verzachtte.

Al met al een gezellige en sportieve avond!!

コメント


bottom of page