top of page

Bedrijfsbezoek Van den BorneOp dinsdag 26 maart waren ongeveer 35 leden aanwezig om het prachtige, nieuwe bedrijfspand van Van den Borne te bezichtigen.


Na een gastvrije en persoonlijke ontvangst werden de deelnemers welkom geheten door Pierre van den Borne, eigenaar van Van den Borne.


Het programma voor deze bijeenkomst begon met een presentatie van Brainport Eindhoven door Marcel Wijngaard en Tinus van de Pas, die toelichting en uitleg gaven over de voordelen van (grensoverschrijdende) samenwerking tussen het bedrijfsleven en scholen (MBO, HBO en universiteit).


Vervolgens gaf Janneke Willems van Expat Center South Eindhoven een presentatie over het Expat Center en de samenwerking met Brainport. Het doel van het Expat Center is om een snellere en betere dienstverlening tot stand te brengen voor bedrijven en werknemers uit het buitenland die zich in Brabant vestigen, zowel waar het papierwerk betreft, als brede informatieverstrekking.


Een belangrijk onderdeel voor de leden van de VICV is het GIP (Grensinformatiepunt).

Het GIP is bedoeld voor werkgevers in Nederland die in België personeel zoeken of personeel van over de grens in dienst hebben. Het Expatcenter biedt ondersteuning aan in België wonende werkzoekenden, grensarbeiders met vragen en gepensioneerde grensarbeiders.


Pierre van den Borne en Hein Braken van Van den Borne, maakten met de leden een tour door het bedrijf, waarbij het magazijn, de logistiek en de kantoren aan bod kwamen.

Het was indrukwekkend om te zien wat “kracht in water” bij Van den Borne betekent.


Na afloop van de rondleiding werden de deelnemers in de gezellige en moderne kantine ontvangen voor een lekker glaasje en een hapje.


Het volgende bedrijfsbezoek staat gepland op donderdag 16 mei bij Tilbox. Voorafgaand zal de ALV plaatsvinden. Na de rondleiding bij Tilbox kunt u deelnemen aan de bingo. Aanmelden is mogelijk via de activiteitenpagina.コメント

コメントが読み込まれませんでした。
技術的な問題があったようです。お手数ですが、再度接続するか、ページを再読み込みしてださい。
bottom of page