top of page

Virtual reality en Innovation Powerhouse Van Berlo Virtual Reality en een heel verrassend Van Berlo

Onze groep van ongeveer 25 personen werd om 14.00 uur ontvangen bij Enversed VR Center op Strijp S in Eindhoven waar we begonnen met een lezing door een van de oprichters. De lezing was voor velen verrassend omdat duidelijk werd dat Virtual Reality veel meer is dan spelletjes en een steeds groter onderdeel gaat uitmaken van onze dagelijkse automatisering en toepassingen.Enversed maakt haar eigen VR experiences, gefocussed op teamwork, competitie en interactie.Daarna gingen de deelnemers zelf aan de slag met diverse games, opgebouwd van een eenvoudige naar een hogere moeilijkheidsgraad. Hierdoor ontstond een leuke en gezellige competitie met af en toe hilarische taferelen.

De weg werd vervolgd naar Strijp T, waar Van Berlo in een indrukwekkende en industriële omgeving gehuisvest is. Van Berlo staat voor “Imagination is the beginning of creation”“Our world isn’t always easy. We just love to wonder how we can make things better. From social issues to business problems: we define the future by playing with it first”.Dit betekent dat Van Berlo meedenkt met de klant en ze bedenkt creatieve oplossingen voor de klant voor een uniek product of verbetering van hun product. Door de rondleiding die werd gegeven werd “imagination is the beginning of creation” duidelijk waarneembaar en tastbaar voor de groep deelnemers.
Op het dakterras op Strijp T werd genoten van een prachtig uitzicht op Strijp en overige delen van Eindhoven. In the QBE, grenzend aan het dakterras, werden de gasten getrakteerd op heerlijke hapjes en drankjes.


We kunnen terugkijken op een bijzonder mooi en niet alledaags evenement!Comentarios


bottom of page