top of page

Tour d'Horizon 29 maart


Op 29 maart werd door een groot aantal leden deelgenomen aan de Tour d’Horizon; het eerste evenement van de VICV in 2022.


De locatie, hotel De Valk, was in de beginjaren van de VICV, de thuisbasis van onze vereniging!Pierre van den Borne, voorzitter van de VICV, opende de bijeenkomst, waarna Chris Demes, de nieuwe uitbater van hotel De Valk, uitleg gaf over het nieuwe concept van hotel De Valk.

Peter Kalb, lid van de activiteitencommissie, presenteerde de Tour d’Horizon op een informele en luchtige manier waardoor iedereen zich direct thuis voelde.


Ook de nieuwe leden waren goed vertegenwoordig. Ze stelden zichzelf voor aan de deelnemers en verstrekten met veel enthousiasme informatie over hun bedrijf. Een paar ondernemers, die al langer lid zijn van de VICV, deelden hun zakelijke ervaringen die zich in de afgelopen periode voordeden.

De Tour d’Horizon was interessant en informeel. Vervolgens vertrokken de deelnemers naar een goed restaurant in Valkenswaard. Onder het genot van een heerlijk diner, werd nagepraat, vonden netwerkgesprekken plaats en werd nader met elkaar kennisgemaakt.


Het was een zeer geslaagd evenement!
Comments


bottom of page