top of page

ALV - bedrijfsbezoek Louis Verwimp - diner Brownies & Downies

Op 9 mei jl. werd de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden en werden 25 leden hartelijk ontvangen bij Louis Verwimp.

Tijdens de ledenvergadering werd unaniem akkoord gegeven op aansluiting bij het KOP om zodoende meer bereik te krijgen in de regio De Kempen. Voor meer informatie kun je de presentatie bekijken via deze link.

Aangezien zowel Pierre van den Borne als Roland van Kemenade hebben besloten hun bestuursfunctie bij VICV niet te continueren werden zij namens alle leden hartelijk bedankt voor de zeer gewaardeerde inzet in de afgelopen 8 jaar. Na 8 jaar voorzitterschap legt Pierre van den Borne de voorzittershamer neer en ook Roland van Kemenade draagt zijn functie als penningsmeester over aan een nog te verkiezen bestuurslid. Tevens zal hij ook geen deel meer uitmaken van de activiteitencommissie.

Vervolgens verwelkomen de leden de 3 nieuwe bestuursleden zijnde: Geert van der Palen, Jan van Gerven en Bas Kierkels.

Na de vergadering waarvan alle leden een verslag zullen ontvangen werd overgegaan tot de orde van de dag, de rondleiding in de prachtige hal bij Groothandel Louis Verwimp. Verwimp levert al sinds 1970 vanuit het Valkenswaardse uitsluitend aan de (brom)fietsvakhandel in de Benelux. De enorme hal geeft ruimte aan fietsen, onderdelen en accessoires waardoor Verwimp in staat is als totaalleverancier 24.000 verschillende artikelen op de markt te brengen.

Een mooi bedrijf waar we in Valkenswaard trots op kunnen zijn.

Hierna volgde een diner bij Brownies and Downies waarvan het gezelschap zeer onder de indruk was. We hebben genoten van de gastvrijheid en een voortreffelijk diner. Een korte compilatie van deze dag wordt getoond in de onderstaande film.
Comentarios


bottom of page