top of page

do 10 okt

|

Eindhoven, Strijp-T

Innovatie, ontmoeten en genieten op Strijp-T

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Innovatie, ontmoeten en genieten op Strijp-T
Innovatie, ontmoeten en genieten op Strijp-T

Tijd en locatie

10 okt 2019, 14:00 – 21:00

Eindhoven, Strijp-T, 5651 GW Eindhoven, Nederland

Gasten

Over het evenement

Beste leden,

Zoals al eerder aan jullie per mail is meegedeeld staat op donderdag 10 oktober ons volgende evenement op het programma dat zich zal afspelen op Strijp-S en Strijp-T in Eindhoven.

Enversed VR center, 14:00 uur 

We starten op Strijp-S met een ontdekkingsreis door de wereld van virtual reality bij Enversed VR center waar jullie op een ludieke manier kennis kunnen maken met VR (Virtual Reality). Hier worden we om 14.00 uur ontvangen waarna een lezing/presentatie zal volgen waarin ook de diverse VR toepassingen zullen worden toegelicht. Daarna gaan jullie zelf aan de slag met diverse mini games en simulators waarbij interactie en samenwerking van essentieel belang zijn!

Van Berlo - Innovation Powerhouse, 16:30 uur

We vervolgen onze tocht naar Strijp-T bij Van Berlo - Innovation Powerhouse voor een kennismaking met Strijp-T. Zij zullen ons informeren over hun organisatie en over de ontwikkelingen die zich daar de komende jaren zullen gaan voordoen.

The Lobby, 18:15 – ca. 21:00 uur

Als eindbestemming is gekozen voor The Lobby, eveneens op Strijp-T, waar we rond 18.15 uur zullen genieten van een heerlijke Walking Dinner met lekkere drankjes. De ontvangen informatie en opgedane (enerverende) ervaringen van deze middag zullen zeer waarschijnlijk de revue passeren tijdens dit informele samenzijn.

Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op de voorste parkeerplaats op Strijp-T (parkeerplaats voor het restaurant EAST) van waaruit jullie naar Enversed VR center lopen op Strijp-S, Torenallee 100-02 (7e etage).

Carpoolen 

Indien je belangstelling hebt om te carpoolen vanaf de parkeerplaats aan de Pastoor Heerkensdreef in Valkenswaard, dan horen we dat graag. (Stuur dan even een mailtje naar: info@vicv.nl)

Meld je snel aan voor dit mooie en interessante evenement: “innovatie, ontmoeten en genieten op Strijp-S en Strijp-T”. 

Deel dit evenement

bottom of page