top of page

ONTWIKKELINGEN BINNEN TILBOX


2020 is een jaar dat we met zijn allen nooit meer zullen vergeten. De wereld kwam volledig op zijn kop te staan en is nog lang niet terug gedraaid.


De verhuizing in 2018 naar ons nieuwe pand was een belangrijke stap richting de toekomst. Wij hebben de afgelopen maanden aangegrepen om een duidelijker beeld te vormen over deze toekomst en de te volgen koers van Tilbox.


Vanaf 1 januari jl. heeft Frank Tilburgs de dagelijkse leiding over het bedrijf overgedragen aan Ron Boer.

Ron startte 1 juli afgelopen jaar als commercieel directeur van Tilbox en beschikt over een ruime ervaring in het leiden en ontwikkelen van bedrijven.


Frank blijft als eigenaar en adviseur nauw verbonden met het bedrijf. Hij gaat zich richten op productontwikkeling, innovaties en op andere vlakken waar zijn kennis goed van pas komt. Ook blijft hij zijn vele zakelijke relaties onderhouden. Zijn ondernemerschap komt op deze manier het best tot zijn recht en geeft hem als persoon ook de meeste voldoening.


Ron gaat als Algemeen Directeur samen met het management team en de medewerkers verder bouwen aan de organisatie van Tilbox. Het managementteam, reeds bestaand uit Harm Theuws ( Manager Operations) en Tim Ras (Manager Finance & Control) is per 1 januari jl. versterkt met Paul Triepels die de rol van Manager Marketing & Sales gaat invullen.


De kracht van Tilbox is het ontwikkelen en produceren van opbergkisten en toebehoren.

We geloven dat we onze marktpositie verder kunnen versterken door actieve marktbenadering. Persoonlijke aandacht staat hierbij steeds hoog in het vaandel. Hierbij streven we naar sterke leveranciersrelaties- en partnerships welke ondersteunend en versterkend zijn bij het realiseren van onze doelstellingen.


Uiteraard kunt u voor verdere informatie altijd contact met ons opnemen. We wensen u een succesvol en vooral gezond 2021 toe, waarbij we op u rekenen om het gekozen pad te ontwikkelen.
Recente blogposts

Alles weergeven

In memoriam Henk Kersten

Henk Kersten, zoon van de oprichter van de VICV – Anton Kersten, is op 1 juni jl. overleden. Hij is 85 jaar geworden. Hij was van 1978 tot 1992 actief als voorzitter van onze ondernemersvereniging. We

Comentários


bottom of page