top of page

Tour d’Horizon – Quiz Night: een succesvol evenement!Bij Du Commerce was een zaal ingericht als quiz-locatie. In deze gezellige en mooie ambiance hebben de aanwezigen genoten van het beantwoorden van vragen over feiten en weetjes van algemene aard maar vooral ook over de bedrijven die lid zijn van de VICV, waarbij het ludieke element zeker niet ontbrak. De 3 zeer ervaren quizmasters, gekleed in gepast tenue, hielden de spanning er goed in.


De opkomst was goed en de deelnemers waren fanatiek met als doel om een mooie medaille te winnen. De quiz bestond uit 3 sessies van 20 vragen en in de pauzes werd genoten van een heerlijk diner en drankjes.


Een compliment aan de Activiteitencommissie, in het bijzonder aan Bart Koolen en Peter Kalb, die veel tijd hebben besteed aan het opstellen van de vragen en het samenstellen van de quiz. Na het installeren van de app op de telefoons, werden de vragen beantwoord. De scores werden per antwoord gepresenteerd zodat continu duidelijk was wie er echt in de race zaten.


De eerste prijs, de gouden medaille, werd in de wacht gesleept door Rik Knapen en de tweede prijs, de zilveren medaille, werd gewonnen door Peter Smits. Sjors Beeks, de jongste deelnemer van het gezelschap, wist de derde prijs, de bronzen medaille, binnen te halen.


Na afloop van de zeer geslaagde quiz werd gezellig geborreld en nagepraat.
コメント


bottom of page