top of page

ING Corporate Investments, de investeringstak van ING, heeft een belang genomen in Nunner Logistics

29-08-2019


NUNNER Logistics is een innovatieve logistieke dienstverlener die de afgelopen jaren een sterke groei heeft doorgemaakt in Europa en Azië. De groep heeft momenteel in Europa een 30-tal vestigingen en vijf in China. NUNNER is asset light: zij heeft geen vrachtwagens of opslagcapaciteit op de balansen en heeft haar processen en interne en externe communicatie in hoge mate gedigitaliseerd.


Verder werd het bedrijf meermaals onderscheiden voor de wijze waarop zij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in praktijk brengt (o.a. met het predicaat “Best Managed Company” door Deloitte en met een “gold-rating” door Ecovadis).

ING Corporate Investments richt zich op bedrijven met een onderscheidende strategie die past binnen het investeringsbeleid van ING, waarbij met behulp van risicodragend vermogen het management in staat wordt gesteld haar groeiplannen te realiseren.


“We zijn in de zoektocht naar een strategische investeerder uitgekomen bij ING Corporate Investments omdat zij een hands-on benadering hebben en graag vanuit een minderheidsbelang opereren, hetgeen mij zeer aanspreekt. De investering van ING Corporate Investments stelt ons in staat om de komende jaren ons bedrijf nog sneller vooruit te stuwen door zowel autonome groei als door overnames” stelt Erwin Cootjans, CEO van NUNNER Logistics. “Daarnaast zijn wij trots dat wij aan de hoge standaarden die ING aan haar investeringen verbindt voldoen”.


De mededingingsautoriteiten van de betrokken landen hebben inmiddels toestemming voor de transactie verstrekt.Recente blogposts

Alles weergeven

In memoriam Henk Kersten

Henk Kersten, zoon van de oprichter van de VICV – Anton Kersten, is op 1 juni jl. overleden. Hij is 85 jaar geworden. Hij was van 1978 tot 1992 actief als voorzitter van onze ondernemersvereniging. We

Comentários


bottom of page