top of page

Bedrijfsbezoek aan ZND en diner bij EDEN op woensdag 13 november jl.

Op deze regenachtige woensdagmiddag werden we buiten door Peter van Grinsven, gewapend met paraplu, verwezen naar de parkeerplaatsen bij ZND.

Daarna werden we begroet door Wil van Beek in de ontvangstruimte waar koffie en thee met lekkere cake werden geserveerd. Peter van Grinsven sloot zich vervolgens aan bij de groep en hij gaf informatie over de locaties, de producten, de afzetmarkt, het personeelsbestand e.d. van ZND.
Rekening houdend met het tijdstip van de wisseling van de ploegen werd vervolgens gestart met de rondleiding door de fabriek door drie groepen onder leiding van Wil, Peter en Mark.

De deelnemers waren zeer onder de indruk van de hypermoderne machines voor de volledig geautomatiseerde productie van hekwerk en bouwhekken. Ook de verwerking van het draadstaal werd getoond. De meeste deelnemers waren niet op de hoogte van de geavanceerde techniek die verborgen ligt achter de muren van ZND.Bij terugkomst in de ontvangstruimte werd getrakteerd op heerlijke vlaai in het teken van de Brabantse gastvrijheid bij ZND.

Om 18.30 uur vertrok de groep samen met Peter en Mark naar restaurant EDEN.

Voorafgaand aan het diner gaf Robin Groos informatie over het ontstaan en de start van het restaurant dat hij als jonge ondernemer begin 2019 samen met zijn compagnon is gestart.


Robin Groos en zijn team zorgden voor een tongstrelend diner, voorzien van uitstekende bijbehorende wijn. Het was een culinaire en gezellige, avondvullende aangelegenheid!

bottom of page