top of page

1-jarig jubileum nieuw pand Tilbox


Precies een jaar geleden stond, destijds nog Tilburgs Truck Parts, aan de vooravond van de verhuizing van haar oude, naar haar volledig nieuw opgetrokken pand. Het pittoreske Borkel-en-Schaft, waar het voor directeur Frank Tilburgs in 1994 allemaal begonnen is, maakte plaats voor het grotere, en meer industriële Valkenswaard. Naast de verhuizing stond ook de naamswijziging van Tilburgs Truck Parts naar Tilbox op het programma. Deze twee grote veranderingen waren gelijktijdig nodig voor het bedrijf om het klaar te stomen voor de toekomst, en de beoogde groei.


En wat heeft dát goed uitgepakt. Dat durven we met gerust hart te zeggen een jaar na dato. Het was even wennen, een productie,-/warehouse oppervlak wat 3,5 maal zo groot is als waar men vandaan kwam, nieuwe machines, nieuwe productielijnen, nieuwe mensen, allemaal uitdagingen die de directie en medewerkers van Tilbox zonder blikken of blozen zijn aangegaan en deze hebben omgezet in een fantastisch, vernieuwd bedrijf. We zijn trots op afgelopen jaar en zijn klaar voor de toekomst!

Recente blogposts

Alles weergeven

In memoriam Henk Kersten

Henk Kersten, zoon van de oprichter van de VICV – Anton Kersten, is op 1 juni jl. overleden. Hij is 85 jaar geworden. Hij was van 1978 tot 1992 actief als voorzitter van onze ondernemersvereniging. We

Comments


bottom of page