top of page

vr 14 apr

|

Valkenswaard

Partner Event - Cabaret uitvoering in de Hofnar - "Overvloed"

Cabaretier Patrick Nederkoorn en fysisch oceanograaf Sjoerd Groeskamp nemen het publiek mee in hun verbeelding over de gevolgen van klimaatverandering

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Partner Event - Cabaret uitvoering in de Hofnar - "Overvloed"
Partner Event - Cabaret uitvoering in de Hofnar - "Overvloed"

Tijd en locatie

14 apr 2023, 19:30 – 22:30

Valkenswaard, De Hofnar 10, 5554 DA Valkenswaard, Nederland

Gasten

Over het evenement

Op uitnodiging van VICV-lid Paul L’Herminez, zijn onze leden met partners van harte welkom voor de theatervoorstelling "Overvloed" op vrijdag 14 april a.s.

19.30 uur ontvangst 

20.15 uur - 21.45 uur theatervoorstelling

21.45 samenkomst voor een drankje.

Cabaretier Patrick Nederkoorn en fysisch oceanograaf Sjoerd Groeskamp nemen het publiek mee in hun verbeelding over de gevolgen van klimaatverandering. Welkom in het jaar 2100. Zet je radio aan en hoor hoe het de wereld is vergaan. Staat Nederland op palen? Ziet de Amazone zwart? En is die laatste ijsbeer al verdronken? Of wordt er bij het Greta Thunberg-monument gevierd dat we klimaatverandering hebben gestopt?  In de theatervoorstelling Overvloed komen verschillende toekomstscenario’s aan bod in een mix van cabaret en wetenschap. Fysisch oceanograaf Sjoerd Groeskamp en cabaretier Patrick Nederkoorn bundelen hun krachten en nemen het publiek mee in hun verbeelding over de gevolgen van klimaatverandering. 

Voor meer informatie, klik hier!

Deel dit evenement

bottom of page